Taalkeuze

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Nieuws

Bekijk het wedstrijdoverzicht van NOLIKO Maaseik

Na overleg met de clubs heeft de EuroMillions Volley League de kalender voor het seizoen 2017-2018 vrijgegeven (klik HIER).

Enkel de KBVBV dient hem nog goed te keuren aangezien men rekening moet met de kwalificaties en tornooien die door het CEV of de FIVB worden georganiseerd.

Als trouwe supporter van NOLIKO Maaseik noteer je best de data van onze thuiswedstrijden in je agenda. Het team rekent immers op jou!

Nog een fijne vakantie en we zien elkaar snel.

 

NOLIKO Maaseik doet het goed in de media...

We worden op verschillende fronten gevolgd door de vele volleyballiefhebbers: op de website, de televisie, de Facebookpagina of in de krant. Om aan te geven dat de interesse in onze club het afgelopen seizoen nogmaals is toegenomen willen we u deze mooie statistieken zeker niet onthouden.

Zo werden er ten eerste 17 wedstrijden live uitgezonden op tv. Om en bij de 4 miljoen kijkers bekeken zo de wedstrijden van de ploeg van het Maasland.

Daarnaast verzorgde de club naar goede gewoonte ook weer vele nieuwsbrieven, 95 stuks om precies te zijn. Via deze weg kon het laatste nieuws over NOLIKO Maaseik door alle ingeschrevenen op de voet gevolgd worden.

Ook op de sociale media worden we op de voet gevolgd. Zo staken ongeveer tweeduizend nieuwe mensen hun duimpje omhoog op onze Facebookpagina (momenteel 8.561 likes). Maar buiten de mensen die onze pagina liken, vinden ook andere mensen hun weg naar de pagina van Volleybalclub NOLIKO Maaseik. Zo werden midden in het seizoen meer dan 35.000 personen bereikt met één enkele post. Daarnaast steeg ook op Twitter het aantal volgers.

Bestel nu je NOLIKO Maaseik abonnement 17/18

<p>Foto ZUPP</p>

Heeft die ene bal het plafond geraakt of niet? We zullen het nooit weten. Zeker is wél dat het "cadeautje van de scheids" (?) een v23ergiftigd geschenk bleek te zijn, en dat onze eeuwige rivalen precies dáár de broodnodige boost van adrenaline, energie en fanatisme oppikten om de wedstrijd opnieuw te laten kantelen…

Niks aan te doen: details maken soms het verschil. Dát is topsport… Roeselare was verdomd sterk, jawel, en Roeselare heeft de titel zeker niet gestolen. Maar we waren er zó verdomd dicht bij... Kom, nog een laatste keer, in koor: verdomme toch!

Bij de meesten is deze kater intussen doorgespoeld. En zoals het hoort, tellen we nu weer brandend van ambitie af naar het volgende volleybalseizoen. Zo laat als het vorige startte, zo vroeg start 2017-2018: midden september is het al zo ver, en het wordt iets minder hectisch, met minder midweekwedstrijden.

Het stond in de sterren geschreven dat er in het tussenseizoen opnieuw druk moest worden gesleuteld aan ons team.

Alejandro Vigil verhuist naar Italiaanse serie A2

<p>Foto Zupp</p>

De boomlange Alejandro Vigil Gonzalez vertrekt na één jaar uit Maaseik. Hij kwam in het begin van het afgelopen seizoen over uit zijn vaderland, Spanje.

Bij NOLIKO Maaseik begon hij aan zijn eerste buitenlandse avontuur, en dat pakte meteen goed uit. Onder het toeziend oog van de Argentijnse coach Castellani bloeide hij in de loop van het seizoen helemaal open.

Hij trok muur na muur op en was met zijn 2 meter 10 een ware nachtmerrie voor iedere aanvaller aan de andere kant van het net. Zijn goede prestaties bleven dan ook niet onopgemerkt.

In de “serie A2” zal hij vanaf volgend seizoen uitkomen voor subtopper Sigma Aversa.

Bedankt voor het afgelopen seizoen, Alejandro! Veel succes in Italië!

 

Inhoud syndiceren

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2016

CONTACT

 

Volleybalclub NOLIKO Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@noliko-maaseik.be