Taalkeuze

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Nieuws

NOLIKO Maaseik behoudt leidersplaats na zege tegen Antwerpen

<p>Foto Zupp</p>

Onder stralend zonlicht trok afgelopen zondag de Halfvastenstoet door de straten van Maaseik. Elk bont carnavalsgezelschap of stemmige harmonie vormde al een publiekstrekker op zich. En het is bij iedere groep verbazend lachen met de originele thema’s die kleurrijk zijn uitgebeeld en ondersteund worden met vrolijke muziek.

De Prinsenpraalwagens, de Rubik Cube’s van Jeugdprins Tuur II en de in tienduizenden roosjes kunstzinnig uitgewerkte Leeuwerik van Prins Jos IV vormden het hoogtepunt van deze carnavaleske optocht. Vrolijke sfeer tussen ontluikende bloemen en bloesems, onder een toelachend lentezonnetje, een stukje vlaai of een glaasje cava of bier samen met familie of vrienden, een mens wordt hier goed gezind van en tankt hieruit energie voor de rest van de week, maand of jaar.

Groep JAM rijdt drie jaar langer mee met NOLIKO Maaseik

Groep JAM nv (erkend concessiehouder Mercedes-Benz) en volleybalclub NOLIKO Maaseik bereikten zopas een akkoord tot voortzetting van de bestaande samenwerking.

De spelers en de stafleden van het A-team van NOLIKO Maaseik krijgen de komende drie jaar elk een “zilveren Mercedes-Benz A-Klasse” ter beschikking: een uitstekende wagen om comfortabel, probleemloos en veilig naar de trainingen, uit- en thuiswedstrijden te rijden, en uiteraard ook voor privégebruik.

De huidige wagens – de in Maaseik en omstreken welbekende witte Mercedessen – zijn vanzelfsprekend nog in prima staat en worden nu op de markt aangeboden. Supporters krijgen voorrang bij de verkoop. Voor sommigen gaat hiermee allicht een dubbele droom in vervulling: rijden met de klasbak waarmee hun favoriete klasbak heeft gereden…

Bij de ondertekening van de nieuwe overeenkomst op de site van Groep JAM Maas & Kempen waren o.a. Julie Raedschelders (CEO Groep JAM), Sebastiaan Rutten (Sales & Fleet Manager) en Robin Eerdekens (Filiaalmanager) aanwezig.

 

Voorsprong vasthouden tegen Callant Antwerpen

Terwijl het oorverdovend stil blijft in de Rodenbachstad na de incidentrijke ‘Clasico’ van afgelopen zaterdag, vormde onze LOTTO Dôme afgelopen woensdag het strijdtoneel van de kwartfinales van het Duitse kampioenschap, de 1. Bundesliga, tussen de ‘Ladies in Black’ uit Aken en SSC Palmberg Schwerin uit het noorden van het voormalige Oost-Duitsland. Naast een geslaagde inkleding en de wervelende sfeer die de Aachenaars wisten te brengen, stonden we met open mond te kijken naar de sportiviteit en wederzijds respect van de twee tegenstanders op de court. Toch wel een heel schril contrast met hetgeen we in Schiervelde moesten ondergaan.

Meteen is na enkele weken stilte de furie terug in onze sporttempel geslagen, want komende zaterdag, op de vooravond van de Maaseikse Internationale Halfvastenstoet, de oudste carnavalsoptocht van het land, mogen de mannen uit de Metropool hun parking nog eens komen verkennen in het Maasland.

‘Gaas aan de Maas’ tijdens finales BvL in de LOTTO Dôme

We maken ons op voor veel volk bij de Halfvastenstoet van komende zondag, maar ook het Paasweekend kondigt zich al aan als wellicht het drukste volleybalweekend ooit in de LOTTO Dôme.

Op Goede Vrijdag eten we traditioneel vis in plaats van vlees en dan mogen de Leuvenaars van Volley Haasrode Leuven hun opwachting maken voor een afrekening van het 2-3 noch vis noch vlees-verlies tijdens de laatste wedstrijd van de reguliere competitie.

Op Paaszaterdag en Paasmaandag vormt de LOTTO Dôme de arena voor de zo begeerde Beker van Limburg, toch wel de kers op de taart van onze Bronsgroene competities in de lagere reeksen. Paaszaterdag is voor de meisjes en de dames en uit het Maasland verwelkomen we in het bijzonder Jaraco As (U19 en Demo), Sparvoc Lanaken (VKS), Uvoc Uikhoven (Nationaal) en Mavo Dilsen-Stokkem (U19 en Nationaal). Grote delegaties verwachten we van Stalvoc Beverlo (U11, U15 en U17), evenals van Datovoc Tongeren (U13, U15, U17 en Demo). Verder zullen ook VC Overpelt (U11), Wevoc Wellen (U13), kampioen in 1e Provinciale Bepavoc Beringen (Provinciaal) en Wara Genk (Provinciaal) met 1 meisjes/damesploeg aantreden.

Inhoud syndiceren

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2016

CONTACT

 

Volleybalclub NOLIKO Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@noliko-maaseik.be