Groep JAM rijdt drie jaar langer mee met NOLIKO Maaseik

Groep JAM nv (erkend concessiehouder Mercedes-Benz) en volleybalclub NOLIKO Maaseik bereikten zopas een akkoord tot voortzetting van de bestaande samenwerking.

De spelers en de stafleden van het A-team van NOLIKO Maaseik krijgen de komende drie jaar elk een “zilveren Mercedes-Benz A-Klasse” ter beschikking: een uitstekende wagen om comfortabel, probleemloos en veilig naar de trainingen, uit- en thuiswedstrijden te rijden, en uiteraard ook voor privégebruik.

De huidige wagens – de in Maaseik en omstreken welbekende witte Mercedessen – zijn vanzelfsprekend nog in prima staat en worden nu op de markt aangeboden. Supporters krijgen voorrang bij de verkoop. Voor sommigen gaat hiermee allicht een dubbele droom in vervulling: rijden met de klasbak waarmee hun favoriete klasbak heeft gereden…

Bij de ondertekening van de nieuwe overeenkomst op de site van Groep JAM Maas & Kempen waren o.a. Julie Raedschelders (CEO Groep JAM), Sebastiaan Rutten (Sales & Fleet Manager) en Robin Eerdekens (Filiaalmanager) aanwezig.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments