Rob Bontje verhuist naar Limburgse top in Liga B

<p>Foto <span><span class="_33vv">IV Photography</span></span></p>
<p>&nbsp;</p>

De Nederlander Rob ‘boem boem’ Bontje speelde dit jaar zijn tweede seizoen bij de ploeg van de Maaskant. Bontje zelf is ook een Limburger afkomstig uit Grevenbicht, Nederlands Limburg wel te verstaan.

Voor hij naar Maaseik kwam speelde hij onder andere voor Blu Volley Verona (ITA), Sisley Treviso (ITA), Jastrzębski Węgiel (POL) en Berlin Recycling Volleys (GER). Rob heeft zich in al die jaren uitgewerkt tot een volwaardige volleyballer.

De immer positieve Nederlander mag misschien dan wel een dagje ouder zijn, maar een klasbak blijft hij zeker en vast. Zo behaalde hij met NOLIKO Maaseik de supercup, de bekerfinale en werd hij tot twee keer toe vicekampioen in België. Hij was een voorbeeld op training en in de kleedkamer.

Volgend seizoen zal hij geen kill-blocks meer plaatsen in Maaseik, maar in Achel. De club uit Liga B, die nogmaals de titel in tweede landelijke behaalde, kreeg de voorkeur van de Nederlander. Samen met het volleybal zal hij een zelfstandig statuut binnen de boekbinderij van zijn familie combineren.

NOLIKO Maaseik wil Rob hartelijk bedanken voor de afgelopen twee seizoenen.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments